از آن جایی که جایزه حسن تحصیل به دانش آموزان سال آخر هر دوره تحصیلی اعطا می شود؛ طبیعتاً هر دانش آموز در هر دوره تحصیلی (مثلاً دوره اول متوسطه)، تنها یک بار امکان دریافت جایزه حسن تحصیل خواهد داشت.
انتخاب واجدین شرایط بر اساس معیارهای و شاخص هایی است که در اختیار ادارات کل آموزش و پرورش استان ها قرار گرفته است. این شاخص ها در دو گروه آموزشی و پرورشی تعریف شده است. برای اطلاع از معیارها و شاخص های مربوط کلیک کنید.
تمام دانشآموزان پایههای نهم و دوازدهم دوره متوسطه و هنرجویان پایه دوازدهم هنرستانها، اعم از مدارس دولتی و غیردولتی، امکان ورود به فرایند داوری دریافت جایزه حسن تحصیل را خواهند داشت.
در سال جاری فقط دانش آموزان پایه های نهم و دوازدهم واجد شرایط دریافت جایزه هستند. تصمیم گیری در مورد سایر دانش آموزان برای دریافت جایزه در سال های آتی به عهده شورای سیاست گذاری جایزه البرز می باشد.
جایزه حسن تحصیل برگزیدگان کشوری در سال جاری شامل: گواهی معتبر جایزه البرز و هدیه نقدی است.
مهمترین اهداف برگزاری این همایش ایجاد شرایط مناسب برای پوشش خبری و معرفی برگزیدگان به جامعه و ایجاد شوق و انگیزه در دیگر دانش آموزان کشور در جهت تلاش بیشتر و بهبود وضعیت تحصیلی آنها است.
بنیاد فرهنگی البرز در حال مطالعه و بررسی و زمینهسازی تمهیداتی برای توسعه این ظرفیت علمی از طریق اموری نظیر تأسیس باشگاه برگزیدگان، انجمنهای تخصصی برگزیدگان، معرفی برگزیدگان به سازمانهایی نظیر بنیاد علمی نخبگان و … است که اطلاعات مربوط در آینده اعلام میشود.
اگر پاسخ پرسش خود را نیافتید سؤالتان را در انتهای همین صفحه مطرح کنید!
سهمیه استانها در سال جاری بر اساس تصمیم وزارت آموزش و پرورش برابر تعیین شده است.
بر اساس نیت مرحوم البرز (واقف محترم)، دانشآموزان ایرانی که در تابعیت ایران عزیز باشند میتوانند واجد شرایط اولیه دریافت جایزه حسن تحصیل بنیاد البرز هستند.
انشاءالله همایش سال جاری در تهران برگزار خواهد شد. البته البته با توجه به شرایط و مقتضیات وقت، امکان ایجاد تغییراتی در محل، نحوه و روش برگزاری مراسم همایش وجود دارد. در این صورت، اطلاعات لازم از طریق سامانه جایزه بنیاد البرز در اختیار عزیزان قرار می گیرد.
همایش جایزه حُسن تحصیل بنیاد البرز معمولا به صورت متمرکز و در تهران برگزار میشود. البته با توجه به شرایط و مقتضیات وقت، امکان ایجاد تغییراتی در محل، نحوه و روش برگزاری مراسم همایش وجود دارد.
بله این داوطلبین از طریق سامانه جایزه بنیاد البرز میتوانند برای ثبت نام و شرکت در ارزیابی مربوط، اقدام نمایند.
بنیاد فرهنگی البرز یک مجموعه مستقل بوده و به عنوان یک موقوفه تحت نظارت سازمان اوقاف و امور خیریه عمل مینماید.
از آنجا که موفقیت تحصیلی دانشآموزان مرهون زحمات و دلسوزیهای والدین محترم و مربیان گرامی است حضور ایشان در همایش جایزه بنیاد البرز موجب خرسندی خواهد بود. به هر حال حضور دانشآموز با همراهی حداقل یکی از والدین و یا یک مربی الزامی است.
اگر پاسخ پرسش خود را نیافتید سؤالتان را در انتهای همین صفحه مطرح کنید!
جایزه اختصاص یافته به دانشآموزان برگزیده منحصراً در مراسم مربوط و به شخص دانشآموز اعطا خواهد شد.
باتوجه به اینکه واقف محترم در خصوص تمامی فعالیتهای بنیاد از جمله اعطای جایزه حسن تحصیل، دریافت هرگونه وجهی را از اشخاص حقیقی و حقوقی منع نموده است، لذا تمامی هزینههای همایش از محل درآمد موقوفات بنیاد فرهنگی البرز پرداخت میگردد و هیچ دانشآموزی برای ثبت نام و حضور در مرحله داوری جایزه بنیاد البرز، هیچگونه وجهی پرداخت نمیکند.
بر اساس نیت واقف محترم، بنیاد فرهنگی البرز موظف است هر ساله نسبت به اعطای جایزه حسن تحصیل به دانشآموزان و دانشجویان برگزیده اقدام نماید.
بیناد فرهنگی البرز، صرفاً متولی برگزاری مراسم و تأمین جوایز برگزیدگان میباشد.
جایزه بنیاد البرز با قدمتی بیش از نیم قرن، نخستین جایزه ایرانی است که به منظور تجلیل از تلاشهای علمی، در سطوح مختلف آموزشی در نظر گرفته شده است. این جایزه در گستره جهانی، به برترینهای علمی که در تابعیت کشور عزیزمان ایران هستند؛ تعلق میگیرد.
به منتخبین دریافت جایزه البرز، در هر دوره تحصیلی، جوایز یکسان اعطا میشود.
ادارات کل آموزش و پرورش استانها با ساز و کارهای اجرایی اختیاری و بر اساس شاخصها و معیارهایی که در اختیار دارند؛ نسبت به شناسایی و انتخاب نفرات برتر دورههای اول و دوم متوسطه شاخه های نظری، فنی حرفهای و کاردانش استان مربوط مبادرت مینمایند. سپس اسامی و مستندات برگزیدگان در اختیار دبیرخانه همایش قرار داده و توسط کمیته علمی همایش تأیید گردیده و فرایند دعوت از برگزیدگان و اعطای جوایز در دستور کار کمیته اجرایی همایش قرار میگیرد.
از ابتدای تأسیس بنیاد فرهنگی البرز تاکنون جایزه حسن تحصیل بنیاد البرز، حسب شرایط و مقتضیات وقت، با همکاری نهادهای رسمی و قانونی کشور اعطا گردیده است. این امر در پیش از انقلاب شکوهمند اسلامی با همکاری نخست وزیری، وزارت فرهنگ و آموزش عالی و … و در دوران اخیر با همکاری وزارت آموزش و پرورش، وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، بنیاد ملی نخبگان و … صورت پذیرفته است.
بنیاد فرهنگی البرز در حال مطالعه و بررسی شرایط تحقق چنین امکانی است.
بنیاد فرهنگی البرز از تعامل با تمامی مراکز فرهنگی، آموزشی و پژوهشی، به ویژه مدارس کشور استقبال مینماید.
واقف محترم، بنیاد فرهنگی البرز را از پذیرفتن هرگونه کمک و مساعدت مالی منع نموده است. این عزیزان میتوانند در جهت تسهیل شرایط به صورت مستقل و خودجوش با ادارات آموزش و پرورش تعامل نمایند.
استانها در این خصوص رقابتی با یکدیگر نداشته و برگزیدگان هر استان، به طور مستقل معرفی خواهند شد.
در صورت وجود ایده یا پیشنهادی برای رقابتی شدن فرایند مزبور، میتوانید آن را از طریق سامانه با دبیرخانه بنیاد در میان بگذارید.
معمولا در کنار برنامه اصلی همایش، بخشها و برنامههای جانبی جداگانه در نظر گرفته میشود.
اگر پاسخ پرسش خود را نیافتید سؤالتان را در انتهای همین صفحه مطرح کنید!
بله
وضعیت آموزشی دانشآموزان در تمامی دروس مورد ارزیابی قرار میگیرد. در رشتههای فنی و حرفهای و کاردانش، دروس فنی سهم بیشتری در امتیاز کل دارد.
برخورداری از نتایج ممتاز آموزشی است. ؛ به گونهای که دانشآموز جزءو نفرات برتر دوره تحصیلی خود قلمداد شود.
جایزه تمامی برگزیدگان در هر دوره تحصیلی یکسان بوده و شامل گواهی جایزه البرز و وجه نقد است.
هماهنگی لازم در این خصوص با مسؤولین ذیربط صورت گرفته است.
اعضای کمیته علمی همایش عبارتند از: نمایندگان وزارت آموزش و پرورش، نماینده بنیاد ملی نخبگان، دو نفر از برندگان جایزه بنیاد البرز و سه معلم برجسته و نمونه کشور
خیر، در انتخاب دانشآموزان برتر، جنسیت و نوع مدرسه دخالت ندارد.
بله، داوریها به صورت جداگانه و بر اساس معیارها و شاخصهای مربوط به هر دوره تحصیلی، انجام میشود.
توجه: تنها به پرسشهایی پاسخ داده میشود که در بخشهای مربوط به سؤال – در سایت – درباره آنها توضیحی وجود نداشته باشد. ضمناً پاسخ شما به آدرس ایمیلی که درج میکنید؛ ارسال خواهد شد.
* تقاضای بازیابی رمز عبور از طریق این فرم ممکن نیست.